Căutam un Screendesigner/ visual comunication designer / designer grafic (m/f/d)
Sportstech Brands Holding GmbH
București
‎‎în urmă cu 1 oră

Noi, Sportstech Brands Holding GmbH, suntem o companie de e-commerce în inima capitalei Berlin. Brandurile noastre Sportstech, Bluewheel, Deskfit și Relaxxnow reprezintă echipamente de fitness și bunăstare de cea mai înaltă clasă.

În prezent avem o echipă foarte motivată, cu peste 300 de angajați din 22 de națiuni. Toți împărtășesc o pasiune pentru inovație.

Avem un grad ridicat de auto-motivare, pentru că lucrăm ca o echipă globală și ne sprijinim reciproc în atingerea întregului nostru potențial.

De exemplu, am fost premiați pentru succesul nostru de către revista Focus, denumiți campion al creșterii în 2021, în clasamentul de creștere al fondatorilor în top 50 și în FINANCIAL TIMES, ca fiind una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Germania și Europa, în 2021.

Aflați mai mult despre noi la acest link :

Căutam un Screendesigner / visual comunication designer / designer grafic (m / f / d)

Sarcinile și responsabilitățile dumneavoastră :

Veți fi responsabil de designul vizual al materialelor de marketing produselor noi. În acest proces, managerii de produse vă oferă datele și informațiile de bază necesare și caracteristicile principale a produselor.

Aceștia sunt ultimii pași înainte de producția reală. Împreună, definiți șablonul de design al unui "exemplu final", stabiliți culoarea finală și brandul produsului în producție.

Managerii se ocupă de crearea unui model 3D al produsului cu scopul de a-l prezenta, ținând cont de cerința internă. Ei concep ambalajul, ținând cont de identitatea corporativă.

Ținând cont de recomandările de gestionare a produselor pentru marketing, veți proiecta un ghid de machete pentru fotografii și veți asista fotograful în timpul filmărilor.

Dumneavoastră veți pregăti lucrul pentru a fi folosit în continuare.

Veți crea grafică și imagini pentru marketing online, cum ar fi : imagini de galerie pentru produs pe diferite platforme de vânzări.

Veți lucra în departamente cu echipa noastră de gestionare a canalelor pentru a aduce produsul pe piață. În colaborare cu managerul SEA, veți crea anunțuri de produse statice și animate.

În colaborare cu managementul produselor și dezvoltarea web, veți proiecta pagini de destinație atractive și informative, având în vedere standardele interne de proiectare și tehnologiile web actuale.

Știți ce e cel mai minunat? Puteți să testați produsele pe propria piele și puteți participa activ la optimizarea acestora.

Astfel, puteți prezenta clienților noștri cele mai bune produse posibile prin prisma curiozității personale și participarea individuală.

Profilul dumneavoastră :

 • Studii finalizate cu succes în domeniul design-ului grafic sau al comunicării
 • Ani de experiență profesională în domeniul designului screen / web / visual într-o agenție online, de design, de creație sau de dorit o companie omoloagă ca activitate
 • Cunoașterea excelentă a programelor grafice bine cunoscute, cum ar fi Photoshop, Illustrator, InDesign
 • Cunoașterea designului web și a programării front-end (HTML / CSS)
 • Experiență în gestionarea sistemelor de management al datelor și produselor

  MS Office

 • Abilități și cunoștințe în limbi străine la utilizarea software-ului 3D (Blender / 3dsMax / ori alte) sunt avantajoase
 • Entuziasm pentru tendințele și evoluțiile digitale actuale
 • Pasiune pentru design și estetică
 • Motivat / ă și dornic / ă în căutarea soluțiilor noi
 • Ce vă puteți aștepta de la noi :

 • Plată orientată pe piață și volatilă
 • O echipă motivată cu un scop comun
 • Educație progresivă
 • Angajarea pe termen lung
 • Vrei s ă a fli mai multe?

  Dacă ai ȋntrebări îl poți contacta pe Cristina Moraru la numărul de telefon 0732 474 419, de luni pana vineri intre 09 : 00 17 : 00.

  Ne bucurăm să ne trimiți scrisoarea și cererea, folosind butonul de mai jos "Aplică Online", cu indicația salariului dorit și data de începere, cât mai curând posibilă.

  Important : Vă rugăm să ne trimiteți documentele în limba engleză.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular