Angajam muncitor calificat in domeniul peisagistic
SC SEVIROX SRL
Constanţa, Romania
1 zi în urmă
source : MyNextJob

Prima regula este sa cititi anuntul in intregime. Societate cu domeniul in amenajari si intretinere gradini, curti si spatii verzi,din Constanta ,angajeaza un barbat cu abilitati de coordonare echipă , posesor permis de conducere cat.

B Sa facă dovada vaccinarii anti SARS Cov 2. Sa aiba cunostinte in lucrul cu masinarii din domeniu ( motosapa, motocoasa, foarfeci si diverse ustensile ) Conditiile principale : - respectarea programului 09 : 00 -18 : 00 cu 30 minute pauza de masa in acest interval + pauzele de tigara , cafea, de luni pana vineri.

Nu se lucreaza sambata, duminica si sarbatorile legale. - FARA alcool inainte sau in timpul programului. - o conduita si bun simț de apreciat.

 • EXCLUS cei cu probleme de comportament social. - Nu se deconteaza transport, țigari, fripturi etc. si nici cazare. Se ofera : - echipament de protectie propriu ( dupa minim o luna de activitate).
 • 3100 lei net in primele 3 luni, marindu-se la 3500 lei daca candidatul are performanta. - orele suplimentare sunt platite.
 • transportul in diferitele locatii unde avem lucrarile, cu plecare dintr-o zona fixa. Transportul pana la acea zona fixa, cade in sarcina angajatului.
 • un bun colectiv Cateva detalii de stiut din fisa postului : - se folosesc unelte de gradina,foarfeci, sapa, cazma, lopata, roaba, târnăcop, grebla etc.
 • se sapa mecanizat si la nevoie manual. - se manipuleaza rulouri de gazon, plante , nisip, pietriș, pamant vegetal ... Nimeni nu sa născut învațat, asa ca nu este necesara experienta anterioara, dar reprezinta un avantaj.
 • Pentru alte raspunsuri care nu le gasiti in anunt,la tel. 0764814001 DOAR intre orele 09-20

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular