Operator scanare
IntegraHR
Cluj Napoca
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Cluj Napoca

Job description - Cluj Napoca

 • Obiectivul postului : Scanarea profesionala a documentelor si arhivarea lor electronica. Responsabilitati : Receptionarea cutiilor cu documente care urmeaza sa fie scanate;
 • Scanarea documentelor respectand indicatorii de calitate agreati precum si conform procedurilor interne;Inregistrarea documentelor si a datelor scanate, in concordanta cu cerintele transmise de superiorul direct;
 • Verificarea corectitudinii datelor inregistrate si informarea electronica a unor neconformitati;Arhivarea documentelor;Refacerea cutiilor cu documente si predarea acestora pentru a fi depozitate, in aceleasi conditii ca si la preluare;
 • Respectarea termenelor limita stabilite in cadrul proiectului;Respectarea cu strictete a normelor si procedurilor de confidentialitate.

  Beneficii : Salariu fix si bonusuri acordate in functie de performanta;Training oferit in Danemarca, in perioada 17-28 Martie 2020.

  Integra HR Trebuie sa stii ca Integra HR este o altfel de companie de consultanta HR. Suntem aici pentru a gasi omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit.

  Postul de Operator scanare profesionala, este disponibil in cadrul firmei IT-Knowhow.com S.R.L, reprezentant al companiei Dansk Scanning A / S, infiintata in anul 1995 in Danemarca.

  Astept CV-ul tau si daca indeplinesti criteriile pentru aceasta pozitie te voi contacta pentru a stabili o prima intalnire si pentru a ne cunoaste.

  Prin trimiterea aplicatiei tale pentru acest anunt de angajare iti exprimi acordul de a fi contactat prin e-mail, telefon sau prin alt mijloc de comunicare, de catre unul dintre reprezentantii nostri, cu scopul de a-ti oferi mai multe detalii despre postul vizat, de a stabili un interviu, o intalnire sau o discutie ulterioara relationata unei oportunitati de angajare.

  Pentru mai multe detalii privind utilizarea datelor personale, te rugam sa citesti politica noastra de confidentialitate.

  Requirements

 • Cunostinte si calificari necesare : Cunostinte de baza MS Office (Word, PDF) si utilizare scaner;Cunostinte medii de limba Engleza sau Germana;
 • Dexteritate digitala, viteza de operare si acuratetea procesarii;Abilitati de organizare si planificare a activitatii;Disponibilitate la efort fizic (cutiile cu documente avand aprox 10 kg);
 • Capacitate de concentrare si atentie la detalii;Certificat de cazier judiciar la zi;Rezistenta la munca repetitiva, de rutina.

 • Experienta ta de munca : Experienta anterioara similara (scanare documente, inregistrare date, arhivare documente) constituie avantaj;
 • Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular