Arhitect proiectant
GRAPHIC SPACE srl
Timisoara
2 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Dorim sa aplice doar persoanele care au absolvit Facultatea de Arhitectura si studentii in an terminal.

Oferim posibilitatea efectuarii stagiului.

 • cunostinte ArchiCAD si / sau AutoCAD
 • abilitati de comunicare
 • putere de concentrare
 • atentie la detalii
 • Detinerea unui permis de conducere auto reprezinta un plus.

  Descrierea jobului

  Functia disponibila presupune realizarea proiectelor complexe de la stabilirea temei de proiectare, coordonarea cu celelalte specialitati pana la intocmirea fazelor de proiectare SF, PTh si realizarea documentatiilor DTAC si DTOE.

  Beneficiul principal il constituie complexitatea jobului prin faptul ca veti avea oportunitatea formarii profesionale atat din punctul de vedere al relatiei beneficiar - proiectant cat si din punct de vedere tehnic prin participarea in cadrul colectivelor de proiectare la realizarea unor proiecte complexe din domeniul constructiilor civile si industriale (cladiri pt.

  invatamant, sanatate, birouri, complexe rezidentiale, reabilitari de cladiri si monumente istorice etc.). Veti avea posibilitatea deplasarii pe santierele firmei (asistenta tehnica pe perioada executiei) astfel incat sa completati cunostintele teoretice cu cele practice.

  Renumeratie in conformitate cu nivelul pregatirii pana la1500 EURO.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular