Web Developer Laravel/Symfony
SOMA
Bucuresti
4 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Echipa Soma Social se mărește! Avem nevoie de un developer care să știe să lucreze cu Laravel sau Symfony. Avem o echipă de programatori foarte talentați care te pot ajuta să devii și mai bun, o grămadă de proiecte interesante și mare nevoie de cineva care să poată găsi cele mai eficiente soluții.

Ne place de tine și mai mult dacă știi să estimezi bine timpul de lucru la un proiect sau să spargi lucrurile mari in task-uri mici .

Trebuie să știi bine cum se foloseste cel puțin unul dintre cele două framework-uri și ar fi ideal dacă ai avea minim 1 an experiență în dezvoltarea de priecte bazate pe Laravel sau Symfony .

Dacă ne spui la interviu că te descurci foarte bine cu amândouă și că ai lucrat și cu git sau alte sisteme de versioning atunci s-ar putea să fii fix persoana de care avem nevoie acum.

Descrierea jobului

Soma este o companie ce se mândrește cu proiectele sale pentru că întotdeauna am ales să dezvoltăm lucrurile așa cum trebuie.

Inclusiv proiectele mari pentru clienți cu renume mondial. Folosim cele mai noi tehnologii iar fiecare proiect livrat poartă semnătura celui care l-a dezvoltat prin alegerea soluției de implementare.

Suntem mândrii de fiecare dintre programatorii noștrii iar ei se mândresc cu codul scris. Dacă și tu gândeși așa atunci vrem să ne cunoaștem.

Avem un birou central, ușor accesibil, la 2 minute de metrou, un program relaxat, o cultură antreprenorială unde omul și ideile contează în primul rând și nu avem bariere ierarhice.

Pentru proiectele în care lucrurile merg foarte bine vom avea posibilitatea să îți oferim bonusuri de performanță. Credem însă că cel mai bun lucru la Soma este că vei găsi întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri extraordinare, să te dezvolți și să devii mai bun în direcția pe care vrei să o urmărești.

Punem mare preț pe autonomie și self-management.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular