Reprezentant relatii clienti
Valoris Center
Ramnicu Valcea, Romania
5 zile în urmă
source : BuzzJob

Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.)

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-

uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele.

In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.

Descrierea job-ului / Responsabilități :

Responsabilitati :

 • Vei mentine legatura cu clientii unor companii de renume, precum : Bancpost, Raiffeisen si BitDefenderVei identifica nevoile clientilor si le vei oferi solutiile potrivite pentru ei prin telefon / chat / mail in functie de specificul proiectelor pe care vei fi alocat.
 • Beneficii : Program de lucru flexibil de 8 h / 6h pe zi, 5 zile / saptamana;Pachetul salarial compus din salariu fix + bonus in functie de performantele obtinute;
 • Contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata;Suport continuu acordat in atingerea obiectivelor stabilite;Training-

  uri de specializare platite;Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei.

  Profilul candidatului :

  Aplica acum si vino sa faci parte din echipa noastra de profesionisti din Ramnicu Valcea!

  Oportunitatea ideala pentru persoane cu sau fara experienta, dinamice, orientate catre rezultate si dornice sa isi dezvolte o cariera in domeniul Financiar-bancar sau IT.

  Ne-am dori :

 • Sa fii o persoana deschisa, calma, responsabila si punctuala;Sa stii sa te adaptezi la diverse tipologii de oameni, fie ei clienti sau colegi (se lucreaza atat individual, cat si in echipa);
 • Sa ai excelente abilitati de comunicare si claritate in exprimare;Limba engleza reprezinta un avantaj.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular