A N U N Ț referitor la concursul organizat la nivelul IGPR, în vederea ocupării unui număr de 2 (două) posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea poliție rutieră, existente la nivelul Brigăzii Autostrăzi, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui număr de 2 (două) posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea poliție rutieră, existente la nivelul Brigăzii Autostrăzi, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condiţiilor de participare la concurs, după cum urmează :

 • Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost validate sunt prevăzuți în Anexa nr.
 • 1 la prezentul anunț ;
 • Candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost invalidate sunt prevăzuți în Anexa nr.
 • 2 la prezentul anunț ;
 • Candidații ale căror candidaturi au fost validate urmează să susțină proba scrisă în data de 23.01.2021, locul şi ora urmând a fi comunicate într-un anunț ce va fi postat pe aceeași cale.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular