ANUNT cu rezultatele obţinute la proba scrisă din data de 13.03.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului vacant de ofițer principal III, existent la nivelul BCCO Ploiești – Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, prevăzut la poziția 30 în statul de organizare al unității
Politia Romana
Bucureşti, Romania
acum 36 minute

ANUNT

Cu rezultatele obţinute la proba scrisă din data de 13.03.2021 la concursul organizat de I.G.P.R. pentru ocuparea postului vacant de ofițer principal III, existent la nivelul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor, prevăzut la poziția 30 în statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează :

Cod atribuit

Nota obtinuta la proba test scris

8,65

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obţinut la proba scrisă se pot transmite la adresa de e-mail tcodcco politiaromana.

ro în termen de 24 de ore de la afişare / postare, respectiv până la cel târziu la data de 14.01.2021 ora 16.10.

Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular