ANUNT privind verificarea îndeplinirii baremelor specific categoriei de solicitare fizică specială şi verificarii îndeplinirii condiției referitoare la aptitudinile și abilitățile privind tragerea cu armamentul din dotarea unității, la concursul organizat de IGPR, pentru ocuparea a 2 posturi vacante de ofiţer de poliţie existente la nivelul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – Biroul pregătire de luptă, prin încadrare directă din sursă externă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru ocuparea a 2 posturi vacante de ofiţer de poliţie existente la nivelul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale Biroul pregătire de luptă , prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, precizăm următoarele :

 • Verificarea îndeplinirii baremelor specific categoriei de solicitare
 • fizică specială, se va desfășura în perioada 11-12.03.2019.

  În ziua de 11.03.2019 candidații se vor prezenta la ora 08,45 la Stadionul Dinamo din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7, intrarea principală, unde se va realiza identificarea acestora pe baza actului de identitate valabil.

  Înainte de susținerea probelor fizice, candidații vor fi instruiți cu privire la normele de securitate și sănătate în muncă, conținutul probelor, modalitatea de executare și de notare, precum și baremele minime necesare pentru promovare.

  Menționăm faptul că, în ziua de 11.03.2019 sunt planificate a fi susținute următoarele probe : alergare rezistență 1000 m, alergare viteză 50 m, genuflexiuni și flexie abdominală.

  Candidații vor putea susține toate aceste probe sau pot opta doar pentru susținerea unora dintre ele, astfel încât la finalizarea verificării îndeplinirii condiției referitoare la performanța fizică să fi susținut 6 dintre cele 8 prevăzute, din care autoapărarea în mod obligatoriu.

  În ziua de 12.03.2019 candidații se vor prezenta la ora 08,45 la sediul S.I.I.A.S. situat pe str. Anghel Nuțu nr. 6, sector 5, București, unde se va realiza identificarea acestora pe baza actului de identitate valabil.

  Înainte de susținerea probelor fizice, candidații vor fi instruiți cu privire la normele de securitate și sănătate în muncă, conținutul probelor, modalitatea de executare și de notare, precum și baremele minime necesare pentru promovare.

  Menționăm faptul că în ziua de 12.03.2019 sunt planificate a fi susținute următoarele probe : flotări, săritura de pe loc, stat în atârnat și autoapărare.

  Candidații vor susține probele potrivit opțiunii exprimate în ziua de 11.03.2019.

  În ceea ce privește activitatea de evaluare a performanţei fizice referitoare la autoapărare , facem următoarele mențiuni :

 • proba de autoapărare se verifică prin procedee din judo, karate, box ori alte arte marțiale / sporturi de contact și se apreciază în funcție de calitatea execuției;
 • proba de autoapărare va avea o durată de 5 minute, se va realiza în perechi (funcție de disponibilitate și de arta marțială aleasă, perechile vor fi realizate dintre candidați sau dintre un candidat și un polițist din cadrul S.
 • I.I.A.S.), sub forma unui sparing (luptă).

  Pentru susținerea probelor menționate mai sus se vor prezenta următorii candidați :

  MARIN

  ALEXANDRU-MIRCEA-CRISTIAN

  BOGDAN-NICOLAE

 • Verificarea îndeplinirii condiției referitoare la aptitudinile și
 • abilitățile privind tragerea cu armamentul din dotarea unității se face potrivit instrucțiunilor de tragere aplicabile Inspectoratului General al Poliției Române și se va desfășura în data 13.03.2019.

  Având în vedere condiția cumulativă de participare privind îndeplinirea baremelor specifice categoriei de solicitare fizică specială și cele specifice instrucției tragerilor speciale, la data de 13.

  03.2019 vor susține evaluarea la tragerea cu armamentul numai candidații care au fost declarați PROMOVAT urmare îndeplinirii baremelor specifice categoriei de solicitare fizică specială.

  Candidații vor fi prezenți la sediul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza , situată pe Aleea Privighetorilor nr. 1 3, sector 1, București, la poarta principală de acces, la ora 8.

  00, unde se va realiza identificarea acestora pe baza actului de identitate valabil.

  Aceștia se vor prezenta în ținută civilă adaptată anotimpului și vor prezenta actul de identitate.

 • Se revine la anunțul postat în data de 14.01.2019, cu modificările și
 • completările ulterioare, în sensul că se îndreaptă eroare materială referitoare la desfășurarea ședinței de tragere, respectiv punctul 6 din descrierea anexei 8, după cum urmează : Din poziția premergător, cu arma încărcată, se execută 2 (două) focuri în țintă, se schimbă încărcatorul și se execută încă 2 (două) focuri .

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular