Tehnicieni si ingineri in domeniul electric
GHP Intelligent Systems
Oradea
1 zi în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Ce va face noul coleg? 1. Va instala rețele și instalații electrice. 2. Va monta echipamente și sisteme de securitate. 3.

  Va instala echipamente și rețele de date. 4. Va participa la intervențiile de întreținere a sistemelor deja instalate. Ce include pachetul de beneficii?

  1. Salariu fix la care se adaugă bonusuri. 2. Veniturile lunare pot depasi 5000 lei. 3. Bonus de performanta anual. 4. Ore suplimentare platite.

  5. Diurna pentru zilele cu deplasari. 6. Masina de serviciu in functie de experienta si implicare. 7. Seriozitate, salariul și primele / bonusurile le vei primi fără întârzieri de fiecare dată!.

  8. Atmosferă de lucru plăcută, echipa tanara. 9. Acces la diferite cursuri de specializare și certificare. 10. Posibilitatea de a evolua în cadrul firmei sau a grupului de firme.

  Requirements

  Ai cunoștințe in domeniul electric / electronic / IT? Esti o persoană cu spirit de echipă, activă și dornică de a învăța lucruri noi?

  Alătură-te echipei noastre! Trimite CV-ul tau pe adresa de mail office a ghpsystems.ro sau suna la nr 0731 / 320 / 994

  Restrictions

  CV's are accepted in Romanian

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular