Inginer Specialist UPS-uri
Chorus
Bucuresti, Romania
‎în urmă cu 8 ore

Descriere :

Monitorizeaza ofertele si proiectele de UPS-uri.Asigura suport tehnic si ofera solutii optime atat tehnice cat si comerciale.

Discuta ofertele cu managerii si inginerii din echipa.Participa la indeplinirea atributiilor generale privind vanzarea produselor companiei.

Se informeaza permanent despre piata si concurenta.Participa la intalnirile de afaceri.Alte atributii conform fisei post.

Cerinte :

Studii de specialitate Profil Electronic sau Electric Specializari : Electronica, Electrotehnica, Energetica, Electromecanica, Actionari Electrice, Automatizari.

Foarte bune abilitati de comunicare, negociere. Persoana dinamica, perseverenta, cu spirit de echipa. Permis auto de minim 2 ani.

Dorinta de a-si construi o cariera pe termen lung in cadrul companiei.

Oferta (bonusuri, beneficii) :

Pachet salarial foarte atractiv.Masina si telefon mobil de serviciu.Mediu profesional competitiv.Oportunitati de dezvoltare profesionala.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular