Vopsitor industrial- cu/fara experienta
CONSULTING DUE SRL
Cluj Napoca
1 zi în urmă
source : Infomunca
 • Cluj Napoca
 • Se vopseste cu pistolul de vopsit.Pregateste pentru vopsire suprafetele si componentele produselor( strunguri, freze) : prepara vopseaua, vopseste suprafetele si compomentele conform planificarii de productie.

  Manipuleaza si depoziteaza produsele si materialele necesare operatiei de vopsire. Condiții : 1 schimb (6.40-15, cu 20 minute pauza de masa)- la 2 schimburi si cu experienta salar intre 2500-4000 lei net + bonuri + transport decontat-Salariu incepand cu 2000 net- 3000 net pentru inceput si in functie de experienta 300 lei + bonuri de masa-15 lei -neimpozitate-Salariu se plateste de 2 ori pe luna -Marire de salar 1-2 (200-300 lei) ori pe an in functie de performanta si targhet realizat-14 salarii pe an ( al 13-lea si al 14- lea se dau ca si prime de Craciun si Pasti)-Se deconteaza transport din C.

  Turzii, Gherla ,Dej-Persoanele fumatoare vor lucra 20 de minute in plus-Vestiarele dotate cu dusuri, dulap individual, masina de spalat + detergent pentru spalarea echipamentului, frigider,cuptor cu microunde

  Requirements

  Cu experienta-1 an / fara experienta in vopsirea industriala , dar se accepta si persoane fara experienta dispuse sa invete.

  Sa cunoasca procesul de vopsire ( degresare, chituire, grunduire, vopsire textualizata)Responsabilitate, seriozitate, disponibilitate de a invata Disponibilitate pentru ore suplimentare- sambata sau 1 ora dupa program,platite dublu

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular