Administrator Gestiune Flanco Timisoara
Flanco Retail SA
Timisoara, RO
3 zile în urmă
source : Undelucram.ro

Cine ești tu?

Un om pe care cei din jur se pot baza la nevoie, o persoană de încredere. Îți plac cifrele și știi să lucrezi cu ele în MS Excel ca un maestru.

Ești atent la detalii și îți organizezi lucrul cu precizie nemțească. Cunoști aplicațiile software financiar-contabile / de gestiune și, de ce nu, ai avantajul de a fi lucrat cu soluția ERP Navision.

Dacă ai experienta anterioară în gestionarea bunurilor și valorilor sau pe un post similar de minimum 1 an o să-ți fie simplu să intri mai repede în pâine.

Descrierea jobului

Ce vei avea de făcut?

Te vеi implicа intеns în gestiunea colectivă, respectiv stoc de marfă, mijloace fixe și obiecte de inventar și asupra oricăror bunuri și obiecte din patrimoniul societății

Vei ține evidența facturilor și avizelor, vei centraliza și monitoriza transferurile de marfă, între gestiuni

Vei prelua și elibera produse în Service

Vei coordona activitatea administrativă din magazin, pentru o imagine optimă a magazinului (întreținere și reparații magazin, spațiu tehnic, spațiu depozit, office).

Tot legat de magazin, vei fi responsabil cu primirea facturilor, verificarea lor și realizarea plăților pentru utilitățile publice (apă, gaz, energie electrică, energie termică, salubritate, telefon, etc.)

Vei gestiona mapa cu documentele oficiale ale punctului de lucru, pe care o vei completa și actualiza în permanență

Vei asigura suport Directorului de Magazin la în realizarea evidenței personalului : pontaj, zile libere, concedii medicale, de odihnă, schimbarea de domiciliu, de nume, de stare civilă, etc.

 • și vei transmite aceste informații către Departamentul Resurse Umane;
 • Ce așteptăm de la tine?

  Să fii cu mintea și sufletul deschise, să zâmbești ușor, să-ți dorești să-i faci pe cei care intră în magazinul tău să revină cu plăcere.

  Să-ți dorești să optimizezi modul de lucru și fluxurile din magazin pentru o activitate cât mai eficientă.

  Ce îți oferim?

  O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care îți vei consolida cunoștințele și vei dobândi altele noi prin training-uri dedicate online, pentru a fi pregătit să facem lucruri mari împreună.

  Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică și prietenoasă companie din retailul electro-IT din România.

  Și în plus

  Vei lucra mereu cu și printre produse de ultimă generație. Vei câștiga confortabil, obținând bonus corelat cu rezultatele tale de vânzări și ale echipei din magazinul tău.

  Iar cum 85% dintre echipa de management Flanco a fost promovată intern, poți să ajungi oricât de sus îți dorești.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular