Vanzator Pescarie - Auchan Drumul Taberei
Auchan
BUCURESTI
‎în urmă cu 2 ore

Vanzator Pescarie - Auchan Drumul Taberei

 • Post : Vanzator Pescarie - Auchan Drumul Taberei
 • Departament : Peste Proaspat
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 8 iunie 2021
 • Responsabilități

  Umplerea standurilor, punand in valoare produsele si asigurand aspectul ingrijit si curatenia segmentuluiPregatirea produsele pentru vanzarePreluarea comenzilor clientilor, fiind la curent cu produsele proaspat sosite, cu produsele promotionale sau la pret redusAplicarea regulilor de receptionare a marfii, verificand calitatea si cantitatea marfurilor primite Beneficii : Training adaptat postuluiPosibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companieiPachet atractiv de beneficiiMediu de lucru dinamic si motivant Descrierea companiei Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.

  700 magazine si aproape 350.000 de angajatiPrimul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numara 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.

  000 de angajatiSuccesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine : motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.

  auchan.ro, sectiunea Cariera

  Profilul candidatului

  Studii mediiExperienta profesionala in domeniu constituie un avantajPersoana responsabila,organizata, orientata catre client

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular