Sofer autocar Rombus
GREEN VILLAGE RESORT 4* DELTA DUNARII
Cluj Napoca, București
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București and others

Job description - Brașov and others

Rombus Transport angajeaza! Daca te intereseaza sa faci parte din echipa noastra sau vrei sa afli mai multe detalii despre noi, asteptam cu drag Cv-

ul tau. Ce responsabilitati vei avea? Vei face curse pe linii regulate si internationale, atat interne cat si ocazionale, vei fi responsabil de imbarcarea si debarcarea calatorilor, precum si de preluarea, transportul si predarea bagajelor calatorilor.

Ce ne mai dorim sa afli despre aceasta pozitie? Vei circula pe 9 linii regulate in Europa pe urmatoarele destinatii : Grenoble, Amsterdam, Rennes, Berlin / Hamburg, Luxemburg, Dortmund, Kassel / Hamburg, Liverpool, Bordeaux cu durata medie intre 4 si 7 zile, vei desfasuara curse turistice ocazionale cu durata de 6-

12 zile pe teritoriul Europei si vei participa la activitati de tip administrativ (deplasari la service-uri, diverse actiuni si deplasari interne).

Descrierea companiei : Rombus Transport face parte din Grupul Eurolines România, care este alcătuit din 21 societăţi, are peste 600 de angajaţi, deţine cea mai mare reţea de distribuţie a produselor turistice din ţară, 6 agenţii francizate în Germania, o flotă de 35 de autocare şi aproximativ 2000 de autoturisme.

Din luna septembrie a lui, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi pesteangajaţi.

In, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

Requirements

Ce cautam noi? O persoana cu permis categoria D+E, card pentru tahograf digital si atestat de sofer profesionist, precum si cu experienta de minim 3 ani pe cursele externe.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular