Manager de Proiect Senior - Proiecte Financiare (Perioadă Determinată) (137761)
E.ON Servicii
Tirgu‑Mures
6 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Educaţie necesară : Studii superioare, preferabil cu profil economico - financiar, calificare profesională relevantă (ACCA, CIMA, CFA) sau MBA reprezintă un atu puternic, deţinerea unei certificări în domeniul managementului de proiecte constituie un avantaj

Experienţă practică necesară : Cel puţin 5 ani în management financiar, cu minim 3 ani experienţă în diferite arii financiare şi operaţionale (inclusiv legate de procese) inter-funcţionale şi internaţionale, inclusiv management de proiect / coordonare, experienţa relevantă în cadrul unei companii internaţionale de consultanţă constituie un avantaj important

Cunostinte lingvistice : Limba română (limbă maternă sau cel puţin fluent), limba engleză (fluent)

Cunoştinţe IT : Utilizator avansat MS Office, cunoştinţe generale foarte bune de sisteme ERP (ex. SAP)

Altele : Abilităţi de a conduce echipe multi-disciplinare, multi-funcţionale şi multi-culturale, abilităţi de management de proiect, abordare pragmatică şi pro-activă, structurată şi energică

Descrierea jobului

 • Conceptualizezi, coordonezi, planifici şi implementezi proiecte strategice cu impact şi / sau implicații majore în aria financiară - proiecte cu grad ridicat de complexitate, având un impact major în performanţa financiară şi care necesită cunoştinţe solide şi extinse privind procesele de afaceri din toate ariile funcţionale şi segmentele de activitate (furnizare şi distribuţie atât gaze naturale cât şi electricitate), servicii suport, indicatori de performanţă ai afacerii, sisteme IT şi structuri organizaţionale
 • Identifici din timp potenţialele riscuri ce ar împiedica atingerea cu succes a obiectivelor proiectelor coordonate şi implementezi soluţiile necesare pentru contracararea şi / sau rezolvarea acestora, negociind cu directorii generali ai entităţilor afectate în vederea implementării soluţiei optime pentru grup (nu doar pentru o anumită entitate afectată)
 • Analizezi şi propui măsuri / proiecte de îmbunătăţire / optimizare a proceselor financiare şi a controalelor interne actuale, elaborezi concepte de noi procese şi le implementezi cu scopul de a asigura o protecţie optimă a bazei de active a fluxului de numerar şi a cifrei de afaceri precum şi a rezultatelor financiare operaţionale
 • Iniţiezi, conduci şi livrezi analize şi propuneri privind subiectele strategice legate de managementul financiar, managementul riscului, managementul creanţelor şi al riscului de credit, procesele critice de afaceri, controalele interne și auditul intern din toate ariile funcţionale şi din toate segmentele de afaceri ale companiilor deţinute de E.
 • ON în România, în conformitate cu competenţele şi experienţa deţinute

 • Oferi consultanţă şi pregăteşti analize financiare strategice pentru un spectru larg de activități ce acoperă întreg lanțul de valoare din cadrul grupului E.
 • ON România, în cadrul proiectelor şi / sau pentru diferite întâlniri de management

  Ce îţi oferim noi

 • Îți oferim mai mult decât un salariu : Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă.
 • Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.

 • Plătești ușor cu tichetele de masă : Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță : Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor.
 • Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă.

  Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.

 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra : E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță : Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii.
 • După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.

 • Punem accent pe dezvoltare : Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.
 • Te-am făcut curios? Intră aici pentru a vedea mediul nostru de lucru.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular