Field Trader
Bunge
Bucharest,RO
3 zile în urmă

Bunge - Leaders in agribusiness, food and ingredients

Bunge (NYSE : BG) is a world leader in sourcing, processing and supplying oilseed and grain products and ingredients. Founded in 1818, Bunge’s expansive network feeds and fuels a growing world, creating sustainable products and opportunities for more than 70,000 farmers and the consumers they serve across the globe.

The company is headquartered in St. Louis, Missouri and has 25,000 employees worldwide who stand behind more than 350 port terminals, oilseed processing plants, grain facilities, and food and ingredient production and packaging facilities around the world.

Field Trader- zona de Est a Romaniei

Esti un Field Trader cu experienta ? Te intereseaza sa faci o diferenta in achizitionarea materiei prime in cadrul unei companii globale din top 3 in zona agri-business la nivel mondial (credem ca ai auzit de brandurile noastre de ulei Floriol si Unisol) ?

Atunci te invitam sa citesti descrierea de mai jos si sa aplici daca rolul ti se pare potrivit pentru viziunea ta de cariera !

Ce vei face ca Field Trader?

Obiectivul principal al pozitiei de Field Trader este acela de a asigura cantitatea de grane si seminte oleaginoase (soia, rapita, floarea soarelui) conform politicilor comerciale ale companiei, atat prin identificarea de noi furnizori- fermieri, comercianti locali, producatori de nutreturi combinate, proprietari de silozuri, producatori-, ca si prin consolidarea relatiilor cu furnizorii existenti, atingand targeturile stabilite.

Field Trader-ul evalueaza, negociaza si incheie contracte, efectueaza calculatii de pret si sustine buna executare a contractelor incheiate, intocmind regulat rapoarte in legatura cu activitatea de vanzare si cumparare.

Ca Field Trader, vei face parte dintr-o echipa de 4 persoane coordonata de catre Team Leaderul nostru regional- aflat in Iasi.

Cautam 1 persoana care sa ni se alature, in zona de Est a Romaniei (judete alocate Vaslui si Estul Bacaului), cu preferinta de a domicilia in zona respectiva dar suntem deschisi sa consideram si aplicatii din judetele limitrofe.

Ce spune viitorul Manager al acestui post ?

Pozitia presupune aproape exclusiv munca de teren si multa flexibilitate (sunt perioade din an, in campaniile agrícole dar nu numai), cand programul se poate prelungi.

E important sa iti placa munca de teren si interactiunile cu oamenii, sa ai o motivatie puternica de a stabili noi contacte si a aduce relatiile la un alt nivel de incredere si colaborare, sa stii sa gestionezi situatiile mai deosebite care pot aparea atunci cand lucrezi cu foarte multi oameni.

Ce asteptam de la viitorul nostru coleg / colega care va ocupa pozitia de Field Manager?

Esti o persoana pozitiva, motivata de interactiunea cu alti oameni si cu abilitati excelente de relationare si negociere.

Iti place ca biroul tau’ sa fie mobil si nu te deranjeaza nici partea de documente / raportari care trebuiesc gestionate.

In acelasi timp, respecti interesul companiei, pastrand confidentialitatea datelor referitoare la contractele efectuate.

Ce altceva mai asteptam de la tine ?

 • Minim 2-3 ani de experienta intr-un rol similar sau in achizitii pentru o companie din FMCG
 • Carnet de conducere categoria B, fara incidente
 • Cunostinte de baza -Excel
 • Cunostinte de monitorizare a contractelor
 • Studiile superioare in domeniul agricol sau economic constituie un avantaj (nu solicitam studii superioare pentru aceasta pozitie)
 • Cunostintele de limba engleza constituie un plus
 • Domiciliu preferabil intr-unul din judetele alocate (Bacau sau Vaslui)
 • Ce oferim persoanei care ni se va alatura ca Field Trader?
 • Posibilitatea de a lucra pentru o companie internationala care are un rol semnificativ in asigurarea resurselor de baza in alimentatia la nivel global- Bunge este cel mai mare procesator de seminte oleaginoase din Romania si intre primele 3 companii din zona de agri-business la nivel mondial.

  Prin ceea ce vei face, sustine productia interna de ulei in fabricile noastre de la Buzau si Lehliu, biodiesel (Lehliu) dar si exporturi necesare productiei din alte tari.

  Ce altceva poti astepta de la Bunge?

 • Un pachet salarial competitiv, incluzand beneficii variate;
 • Un plan de bonusare anual;
 • Echipamente de lucru adecvate;
 • Oportunitatea de a creste profesional;
 • O preocupare constanta pentru a asigura siguranta angajatilor si a operatiunilor;
 • Acces la cursuri de specialitate.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular