Analist IT Suport Junior
Auchan Romania
BUCURESTI
3 zile în urmă

Responsabilități

Orice business functioneaza datorita unui ansamblu de aplicatii bine puse la punct, si a oamenilor din spatele acestora.

In activitatea ta, vei putea oferi suport tuturor utilizatorilor Auchan, prin supervizarea aplicatiilor, interventia prompta in cazul unor situatii neprevazute, transmiterea zilnica a fluxurilor dintre aplicatii.

Departe de a fi un job plictisitor, activitatea in sine este una dintre cele mai diverse, unde in aceeasi zi vei avea ocazia sa resetezi parola unui user, dar si sa rezolvi o situatie complexa si critica.

Echipa Support este formata din persoane tinere, entuziaste, cu spirit de echipa dezvoltat si pasionate de domeniul IT. Persoanele cu care vei interactiona sunt pentru noi clienti interni, cei care sustin intregul business Auchan, incepand cu achizitori, colaboratorii din magazine, manageri si directori de departament.

Daca esti o persoana careia ii place sa faca parte dintr-o echipa, sa isi aduca aportul la buna functionare a unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piata, iti doresti sa inveti lucruri noi si sa le pui in aplicare, acesta este job-ul potrivit.

Vei descoperi atat din perspectiva comerciala cat si informatica cum functioneaza un hypermarket (si nu numai).

Profilul candidatului

Experienta in retail sau helpdesk / suport - reprezinta un avantajCunoasterea limbii englezeDisponibilitate pentru lucrul in ture (interval 07 : 00-22 : 00) si in weekendInteres pentru acumulare informatii, flexibilitate si adaptare la schimbariDornic de a incepe o cariera in domeniul IT Noi oferim : Training adaptat postuluiPosibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companieiMediu de lucru antrenant si motivant

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular