Internship platit - agent de vanzari, posibilitate angajare
Travelo
Bucuresti
‎‎în urmă cu 1 oră
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

are cunostinte dе operare PC (Word, Internet, Whatsapp, Facebook), abilitati dе vanzari prin telefon si mail / comunicare dublate dе dorinta sincera dе a ajuta clientii.

Nu vei cauta clienti. Functioneaza invers. Clientii te vor suna dе pe site sau iti vor trimite mailuri cu diferite comenzi (cereri de servicii de transfer si inchirieri auto) pe care trebuie sa le rezolvati identificand pe site-ul nostru serviciile care se potrivesc cerintelor clientilor.

Este strict un job dе birou, fara munca dе teren.

Tonul placut, capacitatea dе a rezolva probleme, dе a asculta activ si dе a pune intrebari, sunt avantaje extrem dе importante.

Nu trebuie sa stiti absolut nimic despre masini, avem un program dе training in care va invatam pas cu pas tot ceea ce tine dе acest loc dе munca.

Majoritatea intrebarilor puse dе clienti sunt legate dе modalitati dе plata, tipuri dе asigurare, disponibilitate, tarife samd.

Descrierea jobului

Persoаna urmeaza sa asigure si intretina bune relatii de colaborare cu clientii, raspunzand la intrebari si lamurind clientii, cu calm si caldura.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular