Reprezentant
SC BRIARIS IND SA
Cluj Napoca ,Romania
10 zile în urmă
source : wowjob

Responsabilități

Postul presupune activităţi precum :

Postul de Reprezentant Zonal în cadrul companiei noastre implică o activitate de prospectare pieţei în zona alocată şi de identificare a oportunităţilor de afaceri.

Politica noatră de vânzări presupune atât identificarea nevoilor clienţilor căt şi consilierea acestora atunci când situaţia o cere, în vederea realizării unor oferte adecvate cerinţelor lor.

Odată incheiate contractele de vânzare, întregul proces se continuă cu menţinerea unei relaţii apropiate faţă de clienţii companiei şi oferirea unor servicii complete de post-vânzare.

CERINTE

Pentru a avea posibilitatea să vă dezvoltaţi în plan profesional alături de noi, ocupând postul de "Reprezentant Zonal", considerăm urmatoarele criterii :

studii superioare de profil tehnic absolut necesare (constituie avantaj Facultatea de Autovehicule Rutiere)

experienţă de minim 2 ani în vânzarea de autocamioane

permis auto

disponibilitatea pentru muncă de teren

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular