Anunţ privind amânarea susţinerii probei “ interviu “ a concursului organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziția 3 din statul de organizare
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului și ale O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale M.

 • A.I., ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, se revine în parte la Anunțul privind concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziția 3 din statul de organizare, modificat prin Anunțul nr.

  327183 din data de 01.03.2019, în sensul că, din motive obiective, data susținerii probei interviu se amână până la o dată ce va fi stabilită ulterior .

  Celelalte prevederi ale anunțului mai sus menționat rămân neschimbate.

  Step 2
  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular