Anunţ privind amânarea susţinerii probei “ interviu “ a concursului organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziția 3 din statul de organizare
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului și ale O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale M.

 • A.I., ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, se revine în parte la Anunțul privind concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziția 3 din statul de organizare, modificat prin Anunțul nr.

  327183 din data de 01.03.2019, în sensul că, din motive obiective, data susținerii probei interviu se amână până la o dată ce va fi stabilită ulterior .

  Celelalte prevederi ale anunțului mai sus menționat rămân neschimbate.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular