Head of Microbiology Laboratory / Sef Laborator Microbiologie
Eurofins
Bucharest, Bucharest, Romania
6 zile în urmă

Descrierea companiei

Eurofins Scientific este o companie internationala pentru stiintele vietii ( life sciences), ce furnizeaza o gama unica si variata de servicii de testare analitica pentru clienti din multiple industrii.

Grupul este considerat lider mondial in servicii de testare a produselor alimentare, de mediu, farmaceutice si cosmetice, precum si in servicii de agrostiinta CRO.

Eurofins este unul din liderii globali independenti in servicii de testare de laborator pentru genomica, descoperiri farmaceutice, medicina legala ( forensics), CDMO, stiinta materialelor avansate si pentru suport in studii clinice.

Suplimentar, Eurofins este unul din jucatorii de varf in piata globala emergenta de diagnostic clinic de specialitate.

In 2018, Eurofins a generat 4.2 mld Euro cifra de afaceri in servicii facturate in cele 800 de labratoare din 47 de tari, cu un numar de aproximativ 45000 angajati.

Descrierea locului de muncă

Coordonarea Laboratorului de Microbiologie in conformitate cu cerintele ISO 17025, respectiv ISO 7218.

Implementarea, mentinerea si imbunatatirea Sistemul de Management al Calitatii precum si respectarea Regulilor de Buna Practica de Laborator .

 • Instruirea si verificarea personalului, asigurarea indrumarii si furnizarea de feed-back catre acesta. Definirea de criterii obiective pentru evaluarea competentei personalului ;
 • Stabilirea si monitorizarea performantei laboratorului prin controlul intern si extern al calitatii;
 • Cooperare cu clientii, asigurand suportul acestora;
 • Planificarea activitatii personalului din subordine astfel incat sa fie asigurata efectuarea testarii si a altor activitati specifice laboratorului

  Calificări

  Absolvent studii superioare de specialitate in domeniul stiintelor exacte (Biologie, Biochimie, Medicina Veterinara, Medicina Umana, Industria Produselor Alimentare, USAMV, Biotehnologii)

  Minim 3 ani in coordonarea unui laborator de microbiologie.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular