Responsabil produse & Expert în validare
Novartis
Targu-Mures
4 zile în urmă

Job Description

110.000 de profesioniști lucrează împreună pentru a îmbunătăți viața pacientului, iar tu poți fi unul dintre ei!

Responsabilitățile dvs. cheie :

 • Creează și menține o analiză a riscurilor de calitate specifice produsului (QRA). Monitorizează toate variabilele critice și variabilele cheie, după caz, utilizând analiza statistică și realizând regulat trending de date specific produsului.
 • Revizuiește APQR și decide asupra stării de control.
 • Asigură pregătirea inspecției pentru toate aspectele legate de produsele atribuite. Conduce / sprijină investigarea cauzelor rădăcină a problemelor de proces, inițiază și conduce proiecte de îmbunătățire a produselor, implicând echipe inter-funcționale.
 • Evaluează impactul schimbărilor tehnice, evaluează fezabilitatea tehnică și determină necesitatea și design-ul loturilor tehnice, evaluează riscul tehnic și beneficiile apărute în urma modificărilor tehnice propuse.
 • Asigură crearea Fișelor de Fabricație Master. Contribuie la strategia de înregistrare și sprijină activitățile de înregistrare.
 • Oferă expertiză asupra proceselor farmaceutice în vederea creșterii robusteții și durabilității acestora.
 • Sprijină planificarea validării pe unitate prin întocmirea și menținearea planurilor generale de validare pentru procese, igienizare, procese de ambalare și verificări continue pentru procese și igienizare.
 • Creează și revizuiește protocoale și rapoarte de validare a proceselor, a ambalării sau igienizării, protocoale și rapoarte de verificare a igienizării și a proceselor.
 • Susține executarea activităților de validare la nivelul producției.

 • Furnizează toate informațiile necesare pentru completarea documentației de validare, se aliniază cu experții în stabilitate și laboratoarele QC pentru a organiza probele de stabilitate si generarea la timp a documentelor.
 • Diversity & Inclusion / EEO

  Minimum Requirements

  Ce veți aduce rolului :

 • Fluent în limba engleză și expert în limba locală a unității de fabricație
 • Experiență de minim 2-3 ani în domeniul fabricației / științei și tehnologiei de fabricație / dezvoltării tehnice / calității;
 • de dorit diplomă de licență în Farmacie, Tehnologie farmaceutică, Chimie sau altă diplomă științifică echivalentă.

 • Cunoștințe solide asupra sistemelor de calitate și a cerințelor de reglementare cerute de autorități
 • Experiență în efectuarea validării unui proces
 • Expertiză în scrierea rapoartelor tehnice
 • De ce să luăm în considerare Sandoz?

  Prioritatea noastră numărul 1 este de a iniția accesul pacienților la asistență medicală mai bună. Suntem o companie de primăvară.

  Primul pentru a dezvolta un antibiotic oral cu penicilină. Primul pentru a dezvolta și lansa biosimilare. Primul pentru a lansa un terapeutic digital aprobat de FDA.

  Și nu ne oprim niciodată să ne întrebăm : cum putem continua să deschidem accesul într-o lume din ce în ce mai digitală și globală?

  Răspunsurile vin atunci când oamenii curioși, curajoși și colaboratori sunt împuterniciți să pună noi întrebări, să ia decizii îndrăznețe și să își asume riscuri inteligente.

  Sandoz, o divizie Novartis, este un lider în medicamente generice și biosimilare și un pionier în domeniul terapiei digitale.

  Imaginați-vă ce ați putea face la Sandoz!

  Angajament față de diversitate și incluziune :

  Sandoz, o companie Novartis, îmbrățișează diversitatea, egalitatea de șanse și incluziunea. Ne-am angajat să construim echipe diverse, reprezentative pentru pacienții și comunitățile pe care le deservim, și ne străduim să creăm un loc de muncă incluziv, care să cultive inovații îndrăznețe prin colaborare și să împuternicească oamenii noștri să își elibereze întregul potențial.

  Sandoz este un angajator egal cu șanse și solicită cereri de la toate persoanele calificate corespunzător.

  Alăturați-vă rețelei noastre de grup Novartis : Dacă acest rol nu este potrivit experienței sau obiectivelor dvs. de carieră, dar doriți să rămâneți conectat pentru a afla mai multe despre Novartis și oportunitățile noastre de carieră, alăturați-vă Rețelei Novartis aici :

  Suntem Sandoz, o divizie Novartis. Alătură-te nouă și ajută la reimaginarea medicamentelor.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular