Recrutam personal turnatorie
SC Precis Project SRL
France, Bucuresti
1 zi în urmă
source : Infomunca
 • France
 • Recrutam turnatori / otelari care au sustinut un curs de calificare in domeniu si care au o buna perceptie spatiala, conditie fizica excelenta, reactii rapide si acuratete la locul de munca.

  Cerintele postului : Folosește forme de turnat de diferite tipuri, miezuri, cuptoare, prese, echipamente de injecție, uscătoare și alte mașini din turnătorie și răspund de buna funcționare a acestora.

  Munca se desfășoară în hala de turnătorie.

  Requirements

  Un turnator trebuie sa : Confecționeze manual sau mecanic formele pentru turnare și miezurile, după care execută operațiunea de turnare a metalului pentru realizarea piesei stabilite.

  Prelucreze (toarnă piese sau părți din piese, prelucrate din metale, turnate în forme de diferite dimensiuni) cu ajutorul diferitelor procedee de pregătire a miezului fontei precum și turnarea.

  Prelucreze manual matrițe și miezuri mari și complicate din nisip și alte materiale rezistente la foc și toarnă oțelul în forme.

  Toarnă miezul în forma proiectată pentru a nu se obține goluri în produsul turnat.Prepară structuri de miez complicate și mari.

  Fabrică miez cu mașini și unități semiautomate și automate.Produce cu mașina forme turnate mari.Toarnă manual forme mari și le compactează.

 • Toarnă oțelul în forme.Respectă regulile de sănătate și securitate în muncă.Participă la instruirile periodice.Ce oferim : Cazare si transport asigurat;
 • Conditii corecte de munca si program normal (doar ture de zi);
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular