Lucrător comercial servicii clienți Oradea
HORNBACH
Oradea, RO
4 zile în urmă
source : SuccessFactors
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both; margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva de făcut!

  Produsele sunt doar mijloace. Obiectivul nostru este clientul mulțumit."

  1.000 de proiecte. 1 partener : Clienții HORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construirea unei case sau amenajarea unei grădini - sarcina noastră : susținem clienții în proiectele lor oriunde, acasă sau în magazin.

  Când este vorba despre implementarea de proiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă. De ce nu și atunci când este vorba despre propria carieră?!

  Lucrător comercial servicii clienți Oradea

  Sarcinile dumneavoastră :

  O mulțime de programări - vă păstrați calmul! Aveți o imagine de ansamblu asupra tuturor detaliilor și nu o pierdeți din vedere nici atunci când comenzile, programările sau reclamațiile se întâmplă concomitent.

  Sunteți stăpân pe situație! După consilierea de proiecte coordonați profesional cine, când, ce și unde trebuie să facă ceva.

  Cu cât mai complex, cu atât mai bine! Atingeți formă maximă atunci când dorințele clienților sunt dintre cele mai speciale.

  Orice tip de întrebare este pe mâini bune la dumneavoastră.

  Implicare maximă pentru fluxul de marfă! Vă asigurați că marfa poate fi depusă la raft în cel mai scurt timp.

  Totul pentru proiect! Asigurați premisele pentru realizarea cu succes a proiectelor prin organizare rapidă și punerea la dispoziție a materialelor.

  Calificările dumneavoastră :

  O bază solidă! Fie că sunteți la început de carieră, fie că aveți deja experiență profesională în domeniul comercial sau experiență practică în domeniul serviciilor, putem crea împreună o bază solidă.

  Atenția pentru detalii! În calitate de coordonator al proiectelor clienților sunteți de încredere și precis - la fel și flexibil atunci când este necesar.

  Comunicați sigur atât cu meșterii pasionați cât și cu profesioniștii.

  Implicare maximă! Și meșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu au nevoie de sfatul dumneavoastră. Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

  Atunci bine ați venit în familia HORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

  Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm să ţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fi transmise înapoi.

  Id solicitare : 21619

  Cuvinte cheie : servicii clienti, info, suport, Oradea

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular