Lucrator comercial drive
cora
Sos. Alexandriei, RO
2 zile în urmă

Ce ai de facut : pregatesti produsele in acord cu comenzile realizate online de clienti, verifici si te asiguri de calitatea si cantitatea produselor din comanda, asiguri depozitarea adecvata a comenzilor.

Completezi si gestionezi documentele aferente comenzilor, tii legatura cu clientii pentru gestionarea comenzilor online, mentii bune relatii de colaborare cu toti colegii din magazin.

Ce iti oferim : un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile.

Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile / saptamana, 1-2 weekenduri / luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular