REPREZENTANT COMERCIAL ZONAL
SALONPRO
Bucuresti
‎în urmă cu 13 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Daca ai DORINTA DE AFIRMARE si CASTIG si esti PASIONAT DE VANZARI acesta este un job unde le poti pune in aplicare!

EXPERIENTA IN VANZARI nu este absolut necesara, dar este un plus. Pentru companie conteaza insa mai mult daca esti o persoana CORECTA si SERIOASA .

Noi oferim pregatirea necesara inceperii activitatii in vanzari sau dezvoltarii in acest domeniu.

Capacitatea de a COMUNICA USOR si POLITETEA sunt absolut necesare avand in vedere ca se relationeaza cu un numar mare de clienti.

Lucram dupa un sistem foarte bine organizat care ne-a permis dezvoltarea continua, deci cautam o PERSOANA ORGANIZATA si capabila sa faca raportarile necesare jobului.

ATITUDINEA POZITIVA conteaza foarte mult. Avem in echipa oameni optimisti, care se dezvolta impreuna si ne dorim exact acelasi gen de persoane.

PASIUNEA PENTRU FRUMOS si aspectul propriu ingrijit sunt importante. Noi activam in domeniul saloanelor de infrumusetare unde vei intalni in fiecare zi persoane pasionate de frumusete.

Este un domeniu selectiv, foarte frumos si intr-o continua dinamica si dezvoltare.

PERMISUL DE CONDUCERE CATEGORIA B este absolut necesar.

Suntem recunoscuti in piata pentru faptul ca ne tinem intotdeauna promisiunile si daca esti acelasi gen de persoana esti binevenit in echipa noastra!

Descrierea jobului

Suntem unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniu si daca ne reprezinti trebuie sa CUNOSTI FOARTE BINE PRODUSELE SI OFERTELE si sa le poti oferi clientilor un SERVICE de calitate

Realizarea PLANULUI DE VANZARI si de INCASARI sunt foarte importante si tin de o capacitate buna de planificare, pentru care firma te va pregati si va insista sa o practici in mod curent si pe termen lung.

CRESTEREA NUMARULUI DE CLIENTI este una din sarcinile principale si oferim un suport extrem de puternic in acest scop.

COLABORAREA buna cu colegii si clientii este esentiala. Respectam foarte mult relatiile cu clientii nostri si suntem preocupati mereu de gasirea de solutii ca ele sa devina si mai bune.

Acelasi lucru se cere si de la tine.

ORGANIZAREA ACTIVITATII te va face sa gandesti pe termen lung si sa ai o viziune proprie asupra jobului, respectand cerintele firmei.

Este un element important daca vom lucra impreuna.

BENEFICII

Salariu de baza + comision din incasarile nete + bonusuri lunare interesante in functie de realizari

Trainiguri de produse si de vanzari, masina, telefon

Preluarea unui portofoliu de clienti activi si un sprijin foarte puternic de la marketing si SUPORT VANZARI sunt elemente care vor ajuta in adaptarea in acest domeniu.

In plus iti putem garanta ca vom fi permanent preocupati sa te pregatesti, sa inveti, sa planifici si sa devii din ce in ce mai bun in profesia ta.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular