Administrator de santier - Dusseldorf, Germania
SC Top Talent Capital SRL
Romania
‎în urmă cu 11 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

TopTalentCapital angajează pentru clientul său, companie britanică de construcții cu experiență de 14 ani specializată în montarea fațadelor de tip cortină din sticlă, un Administrator de șantier pentru un proiect cu durată determinată de 1 an în Germania, zona Düsseldorf .

Suntem în căutarea unei persoane foarte responsabile și cu bune abilităţi de comunicare și relaționare, perseverentă și atentă la detalii.

Competențe eliminatorii pentru acest post sunt : nivel mediu de operare PC (în special Excel ) și vorbirea limbilor romană și germană (atât verbal, cât și scris la nivel mediu sau avansat).

Pregătirea de specialitate și / sau experiență în domeniu sunt binevenite, dar putem porni și fără acestea, proiectul avansând într-

un ritm care permite familiarizarea cu specificul domeniului și cerințele postului.

Candidații trebuie să fie eligibili să locuiască și să lucreze în Germania.

Descrierea jobului

Activitatea se va desfășura la birou, situat în imediata apropiere a șantierului. Responsabilitatea principală va fi coordonarea nevoilor administrative ale biroului (inclusiv evidența personalului din șantier), monitorizarea activității proiectului în derulare, raportarea și documentarea stadiul lucrărilor -

întocmirea jurnalului de șantier ; vei ține în permanență legătura cu managementul firmei și cu reprezentanții clientului .

Sunt asigurate transportul și cazarea, iar începerea contractului ne-o dorim cât mai curând posibil.

Salariul este negociabil în urma interviului.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular