Programator Java
YOSYS SOFTWARE
BUCURESTI ,Romania
15 zile în urmă
source : wowjob

DESCRIERE JOB

Activitatea posturilor vizate constă în dezvoltarea de aplicaţii Java, web şi desktop, folosind ca server de aplicaţie JBoss şi baze de date relaţionale Oracle, DB2 şi având acces la cele mai avansate tehnologii în domeniu : RIA (Rich Internet Applications), JNLP (Java Network Launching Protocol) şi Java Web Start.

Va fi necesară implicarea pe parcursul întregului ciclu de viaţă al produsului software, analiză, proiectare, instalare şi intreţinere.

Responsabilităţile angajatului includ şi participarea la execuţia şi documentarea testelor necesare pentru verificarea aplicaţiilor.

CERINTE

Angajam persoane absolvente a unei facultati cu profil informatic / matematic, având experienţa profesională prealabilă, cât şi începatori, dar ce deţin cunoştinţe ale limbajului Java şi a tehnicilor de programare orientate pe obiecte şi dovedesc abilităţi dezvoltate de comunicare şi lucru în echipa.

Experienţa în manipularea bazelor de date relaţionale şi a limbajului PLSQL, cunoaşterea limbilor engleză şi / sau franceză constituie un real avantaj.

OFERTA

Oferim un pachet salarial motivant, calculat pentru fiecare angajat în funcţie de experientă şi aptituduni. Trainingul specializat de JAVA şi tehnologii folosite în dezvoltarea proiectelor este asigurat în cadrul firmei, într-

un mediu de lucru dinamic şi profesionist.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular