Angajam vopsitor industrial
WEASEL ART SRL
București
6 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Ce va trebui sa faci? Trebuie sa verifici, in primul rand, planificarile pentru ziua respectiva, apoi sa pregatesti reperele de vopsit asezandu-le pe suportul de vopsit, in zonele indicate.

  Pregatesti materia prima pentru vopsit asigurandu-te ca aceasta are fluiditatea corecta de vopsire si incarci echipamentul de vopsit.

  Inainte de inceperea activitatii de vopsire, faci o proba pe o piesa si verifici daca fluiditatea materiei prime si suprafata vopsita corespund specificatiilor tehnice si de calitate.

  Realizezi procesul de vopsire a pieselor verificand 100% daca stratul de materie prima aplicat corespunde cu specificatiile tehnice si de calitate, iar la final depozitezi reperele vopsite in uscatorie.

  Beneficii : Salariu fix + bonus de performanta;Tichete de masa;Training-uri & programe de dezvoltare personala;Mediu de lucru prietenos.

  Requirements

 • Cautam un coleg care sa aiba : Experienta minima si studii tehnice;Capacitate de a lucra in echipa si rezistenta la stres;
 • Capacitate organizatorica si responsabilitate;Perfecționare la locul de muncă, îndeplinirea sarcinilor în mod corect și în termenele stabilite;
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular