Operator roboți industriali, CljP
Bosch
Cluj, Jucu, ro
‎în urmă cu 8 ore

Job Description

Compania Robert Bosch recrutează un număr de 150 de tehnicieni-operatori, fără experiență, pentru fabrica din localitatea Jucu, județul Cluj.

Domeniul de activitate este automotive, mai specific, sunt produse unități de control electronic al airbag-ului, camere multiple pentru asistență la condus, sisteme electronice de sporire al siguranței rutiere și al confortului șoferului și altele, fabrica diversificându-și gama de produse din 2014, când a luat naștere pe piața clujeană pentru a putea satisface nevoile clienților.

Pentru a putea livra doar produse de calitate, Bosch investește mult în formarea continuă a anagajaților, aceștia fiind mereu informați și la curent cu cele mai noi tehnologii.

Pentru facilitarea cursurilor, a fost construit un centru de training de care beneficiază și elevii Școlii Duale.

Dacă te-am făcut curios de cum arată fabrica și cum este să fii operator la noi, participă la sesiunile de angajare pe loc în fiecare marti și joi , la The Office (Blvd.

21 Decembrie 1989, nr 77 Cluj Napoca), începând cu ora 09 : 00 .

Programează-te la numărul de telefon : 0799 099 090 . Te așteptăm!

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular