ANUNȚ, cu rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului organizat la nivelul I.G.P.R. pentru ocuparea unor posturi de personal contractual din cadrul B.C.C.O. Craiova, Constanța, Oradea și Timișoara
Politia Romana
Bucureşti, Romania
4 zile în urmă

ANUNȚ

cu rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de personal contractual din cadrul Brigăzilor de combatere a criminalității organizate Craiova, Constanța, Oradea și Timișoara

ADMIS

Eventualele contestaţii se pot depune până la data de 14.03.2019, cel mult orele 12.00, sub sancţiunea decăderii din acest drept, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliției Române cu sediul în municipiul Bucureşti, Str.

Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5, prin fax la nr. de telefon 021 / 316.43.61 sau pe adresa de email resurse politiaromana.ro.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular