ANUNȚ, cu rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului organizat la nivelul I.G.P.R. pentru ocuparea unor posturi de personal contractual din cadrul B.C.C.O. Craiova, Constanța, Oradea și Timișoara
Politia Romana
Bucureşti, Romania
2 zile în urmă

ANUNȚ

cu rezultatele obţinute la proba interviu din cadrul concursului organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de personal contractual din cadrul Brigăzilor de combatere a criminalității organizate Craiova, Constanța, Oradea și Timișoara

ADMIS

Eventualele contestaţii se pot depune până la data de 14.03.2019, cel mult orele 12.00, sub sancţiunea decăderii din acest drept, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliției Române cu sediul în municipiul Bucureşti, Str.

Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5, prin fax la nr. de telefon 021 / 316.43.61 sau pe adresa de email resurse politiaromana.ro.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular