ANUNT privind susţinerea probei interviu la concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
1 zi în urmă

A N U N Ţ

 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului și ale OMAI nr.140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerul Afacerilor Interne, ambele cu modificările și completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, vă aducem la cunoştinţă că susţinerea probei interviu pentru concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă, va avea loc la data de 16.

  10.2019 ora 11 : 00 , la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Str. Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5, Bucureşti.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular