Manager Raion Electro Casnice - Auchan Titan
Auchan
BUCURESTI
4 zile în urmă

Manager Raion Electro Casnice - Auchan Titan

 • Post : Manager Raion Electro Casnice - Auchan Titan
 • Departament : Directiune
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 12 aprilie 2021
 • Responsabilități

  Gestioneaza activitatea comerciala a segmentului alocatCoordoneaza si motiveaza echipa din subordineAnticipeaza nevoile clientilor si urmareste satisfactia acestora asigurand o cantitate suficienta de marfa, respectand structura gameiCoordoneaza aprovizionarea si gama de produse din segmentul alocatAsigura implantarea si vanzarea produselorAnalizeaza si concepe planul comercial anual Noi oferim : Salariu competitiv, bonuri de masa ?

  i primeAsigurare de sanatate, asigurare de via?a, asigurare stomatologicaMediu de lucru în care te sim?i respectat / a ?i apreciat / aPosibilita?

  i de evolu?ie profesionala într-o companie multina?ionala. Te provoaca acest job? Te regasesti în tot ce ?i-am povestit mai sus ? Aplica la acest job !

  Profilul candidatului

  Studii superioare finalizate1- 3 ani experienta in domeniul comercial in zonele de interesAbilitati de comunicare si coordonare / management al echipeCapacitate de efort sustinut, creativitate, autonomie, orientare spre performanta

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular