Responsabil Cereri Clieni
Delgaz Grid
Arad, RO
‎în urmă cu 11 ore
source : jobs4it
 • E.ON recrutează pentru una dintre companiile sale, Delgaz Grid, cel mai mare distribuitor de gaze naturale şi electricitate din jumătatea de Nord a României;
 • Departament : Suport Clienţi, Locaţia : AradResponsabil Cereri ClienţiCe vei faceRealizează activitatea de preluare a cererilor / solicitărilor / reclamațiilor clienților și emiterea facturilor de prestări servicii efectuate de companie;
 • Operează în SAP cererile de acces la sistemul de distribuție, emite facturile aferente și se asigură de încasarea lor;Emite acordurile de acces pentru modificări administrative pentru solicitările cu debite până la 100mc / h.

  Profilul tăuStudii medii sau superioare;Experiență de minim 2 ani în domeniul tehnic;Cunoștințe MS Office, SAP;Bune abilități de comunicare.

 • Ce îţi oferimPachet salarial atractiv;Bonus de performanţă;Tichete de masă;Asigurare privată de sănătate;Pensie facultativă;
 • Primă de vacanţă.E.ON se angajează să asigure egalitatea de șanse și promovează în mod activ diversitatea, egalitatea și flexibilitatea.

  SumarNr. de referinţă : 101262 Data de început : 01.10.2019 Anunţul expiră la data de : 11.09.2019ContactDacă vrei să afli mai multe despre noi, vizitează-

  ne pe pagina de cariere .Despre noiE.ON este mai mult decât oportunitatea de a te bucura în CV-ul personal de reputaţia unui angajator din top global Fortune 500 şi de premizele unei cariere solide, pline de beneficii.

  Este despre apartenenţa la o comunitate energică de colegi cu istorie şi experienţe în industrii diverse, care au în comun forţa, spiritul social, privirea inainte, şi mai ales faptul că te poţi baza pe ei.

  E.ON este pentru cei care vor libertatea de a transforma o industrie şi au capabilitatea de a face ce şi-au propus.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular