OPERATOR COPIERE / CASIER
PRINTTECH SRL
Timișoara
13 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Avand o experienta de peste 20 ani, compania Printtech SRL ofera servicii complete de productie publicitara INDOOR si OUTDOOR, tipar digital cat si de vanzare, inchiriere si service echipamente de birou.

DESCRIERE - Realizeaza copii xerox dupa materialele aduse de client, capseaza, perforeaza, indosariaza, lamineaza, leaga cu spirala de plastic sau metal diferite materiale.

 • Elibereaza bon fiscal si factura pentru produsele si serviciile oferite in cadrul magazinelor Printtech- Acorda consultanta clientilor cu privire la serviciile si produsele disponibile.
 • Face comanda, la furnizorii agreati, de produse de papetarie pentru vanzarea in magazine.
 • Requirements

 • esti orientat spre calitate si detalii;- esti e persoana activa, creativa, cu initiativa, dispus sa inveti te asteptam sa te alaturi echipei noastre chiar dacă nu ai experienţă ȋn cadrul unei firme de producţie publicitară si eşti la primul job!
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular