Ospatar
Mehrzads Culinary Lab S.R.L.
Ploiesti
6 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Visul oricărui bucătar e să aibă propriu său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele.

Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor.

Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie, sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere.

Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza.

Descrierea jobului

Căutăm colegi harnici cu excelente aptitudini de comunicare, cu respect deopotrivă pentru client dar și pentru propria muncă.

Limba engleză și experiența constituie avantaje.

Program : 5 zile pe săptămână.

Luni, marti : inchis

Miercuri, joi, vineri : 16 : 00 - 24 : 00

Sambata, duminica : 11 : 00 - 24 : 00

Un weekend liber / luna!

Salariu 1700 lei / primele 2 luni

Pe langa salariu, tips si bonusuri de performanta.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular