Reprezentant vanzari tehnica de calcul
Uncle Sam Instal S.R.L.
Râmnicu Vâlcea, Romania
3 zile în urmă
source : MyNextJob

REPREZENTANT VANZARI MAGAZIN Cautam coleg interesat de promovare si vanzari in domeniu tehnicii de calcul (calculatoare, imprimante, copiatoare, consumabile).

Oferim un mediu de lucru placut; integrare in colectiv și instruire specifica; pachet salarial atractiv cuprins intre 2500 si 3000 lei, telefon, laptop, autoturism pentru deplasare in interes de serviciu, bonusuri la salariu in functie de performanta.

 • Ce va trebui sa faca? - promovare produse si servicii din portofoliul firmei atat in magazin cat si pe teren; - consiliere clienti, vanzare de produse si servicii in domeniul tehnicii de calcul (calculatoare, imprimante, copiatoare, consumabile);
 • intocmire oferte de pret personalizate in functie de nevoile clientului; - fidelizarea clientilor; - asigurarea feedback-ului de la clienti;
 • Candidatul ideal : Vârsta între 24 si 55 ani; Aspect fizic placut, ingrijit, comportament si limbaj civilizat, Studii tehnice medii sau superioare constituie avantaj, Experienta in domeniul vanzarilor, Eficient in indeplinirea sarcinilor de serviciu, lucrul in echipa, Meticulozitate, atentie la detalii, abilitati de comunicare, capacitate organizare.

  Capacitate si dorinta de a invata lucruri noi, entuziast , energic Responsabilitate, bun simt , corectitudine și seriozitate, atenție pentru detalii Atitudine proactiva si orientare spre solutii, gandire analitica Spirit de echipa si colaborare Permis auto categoria B si exeperienta ca sofer (nu sofer profesionist) Daca ai citit acest anunt, te entuziasmeza ideea de a te alatura echipei noastre, Uncle Sam si te potrivesti, pune CV-ul tau la acest anunt.

  PS. Rugaminte : transmite, te rog, mai departe anuntul, poate ai un prieten interesat.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular