Inginer de ofertare instalații HVAC cu experiență
STADTMEISTER VENT SRL
Brașov
4 zile în urmă
source : Infomunca
 • Brașov
 • Care sunt task-urile tale zilnice? Analiza proiectelor împreună cu personalul tehnic Actualizarea prețurilor Analiza prețurilor în relația cu furnizorii Realizare ofertelor pe baza listelor de cantități / proiect tehnic Studiul pieței Întreținerea relațiilor cu clienții atunci când este cazul Explicarea ofertelor atunci când este necesar Compensare Salariu fix atractiv Sistem de bonusare pentru rezultate (află care este grila noastră de bonusare și sistemul de evaluare la interviu) Promovare în baza unui program predefinit.

  Actualizari trimestriale și anuale ale salariului Beneficii Cursuri de dezvoltare personală. Flexibilitate în a-ți pune aptitudinile în aplicare pentru a ajunge la cel mai bun rezultat.

  Program fix, să îți rămână timp pentru familie și prieteni. Cariera Posibilitate de progres, dezvoltare și inovare Stabilitatea postului Cursuri de dezvoltare profesională Evaluare și feedback constant și constructiv Consultanță în situațiile dificile Mediu de lucru Dinamic și profesionist Colegi cu bună dispoziție la ei mereu și doi șefi înțelegători Recunoașterea meritelor Autonomie Provocări profesionale constante Cultură organizațională Împărtășirea țelurilor companiei și a obiectivelor anuale Susținerea din partea conducerii Spirit de echipă Încredere Transparență Responsabilitate Creativitate

  Requirements

  Cerințe obligatorii Minim doi ani vechime ca inginer de ofertare obligatoriu Experiență citire planuri în AutoCAD și măsurarea lor cu o ruletă digitală Cunoștințe simbolistică HVAC sau disponibilitate de a învăța Experiență în proiectare reprezintă un avantaj

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular