Medic specialist/primar OFTALMOLOGIE (pentru contract CASMB)
Centrul Medical Nicomed SRL
Bucureşti Sectorul 2, Romania
2 zile în urmă
source : MyNextJob

Ne marim echipa medicala! Daca sunteti Medic Specialist sau Primar in specialitatea Oftalmologie va invitam sa va alaturati echipei noastre!

Va propunem o colaborare part-time sau full-time cu program flexibil pentru consultatii in ambulatoriul de specialitate din Strada Armoniei nr 30 sector 2 (zona Bd Dacia Calea Mosilor) cu disponibilitate de a intra in contract CASMB.

 • Cerinte : studii de specialitate absolvite (certificat de membru si autorizatie de libera practica in termen); abilitati de comunicare si relationare cu pacientul;
 • capacitate de organizare a activitatii individuale; orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa;
 • atitudine profesionista in relatia cu pacientii.

 • Ce oferim noi? o colaborare avantajoasa in cadrul unei clinici noi, moderne, capabila sa sustina servicii medicale de inalta calitate;
 • colaborаre PFA foаrte аvаntajoasа sаu pаchеt salаrial atrаctiv; bonusuri in functie de realizari; progrаm flеxibil; venit minim garantat pentru o anumita perioada de timp în functie de anumite criterii, indiferent de numarul de consultatii / numarul de pacienti.

  Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular