Urgent
Lucaci Mihai
București
4 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Descriere Hotel Phoenicia Comfort angajeaza : bucatar. Mediu de lucru placut, echipa tanara. Salariu este unul motivant, pe langa care se adauga si alte beneficii.

Locatia este in Bucureşti Sectorul 1 langa statia de metrou Straulesti.Va asteptam in echipa!

Requirements

 • Descriere Cerințe : Experienta profesionala 3-5 ani in activitati de tip pregatire produse alimentare de dimensiuni mari constituie un avantajCunostinte de specialitate in domeniul legislatiei alimentare;
 • Bune abilitati de comunicare, calm si capacitate de solutionare a situatiilor dificile;Capacitate de a lucra sub presiune si a gestiona activitati cu termene limita;
 • Manifestarea unei conditii profesionale (ce include obligatoriu politețe, solicitudine) în relațiile cu colegii, cu toate persoanele cu care intra în contact.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular