Anunt privind rezultatele la proba practica din data de 06.03.2018 la concursul organizat la nivelul IGPR în vederea ocupării unui număr de 20 posturi vacante de ofițer de poliție și 29 posturi vacante de agent de poliție, specialitatea „operațiuni speciale”
Politia Romana
Bucureşti, Romania
4 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării unui număr de 20 posturi vacante de ofițer de poliție și 29 posturi vacante de agent de poliție din cadrul I.

G.P.R., existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și ale Brigăzilor Operațiuni Speciale Alba-Iulia, Bacău, Brașov, București, Cluj-

Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu-Mureș și Timișoara, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă exploatare tehnică , prin modalitatea încadrării directe.

Vă aducem la cunoştinţă rezultatele obținute de către candidați la proba practică susținută în data de 06.03.2018, pentru testarea cunoștințelor generale la limbile străine bulgară, italiană, romanes, rusă / ucraineană, sârbă și turcă, după cum urmează :

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

OBSERVAȚII

MĂGLAȘU AUREL-FLORENTIN

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

ADMIS

BURLAN POPOVICI-ZARCU-RĂZVAN

ADMIS

CALUȘERIU TEODORA-RALUCA-ODETT

NEPREZENTAT

CHECICHEȘ ȘTEFANIA-CLAUDIA-ADINA

ADMIS

HURUIALĂ MIHAELA-MĂDĂLINA

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

RESPINS

TĂNASE DUMITRU-LAURENȚIU

RESPINS

VĂTĂMANU MARINELA-ROXANA

RESPINS

VIDRAȘCU ELENA-ALEXANDRA

ADMIS

LIMBA RUSĂ / UCRAINEANĂ

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

RESPINS

GIURANIUC VLAD-CONSTANTIN

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

NR. CRT.

NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

ADMIS

Eventualele contestații se pot depune până în data de 07.03.2018, ora 16 : 00, la secretariatul Direcției Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cu sediul în municipiul București, strada Mihai Vodă nr.

4-6, sector 5, sau până la ora 18 : 30, prin fax, la nr. de telefon 021 / 316 43 61 ori pe adresa de e-mail resurse politiaromana.ro.

Precizăm că rezultatele menționate mai sus au fost afișate la sediul I.G.P.R. situat în municipiul București, Șos. Ștefan cel Mare nr.

13-15, sector 2, în data de 06.03.2018, ora 18 : 30.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular