Specialist Suport Proiect
BCR
București, Romania
28 zile în urmă

Descriere

Titlu postSpecialist Suport ProiectLocaţieBucurestiNume organizaţieBiroul Managementul Proiectelor SteeringDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Descriere scurtă

In acest rol vei sprijini echipele de management al proiectelor pe parcursul etapelor de desenare si implementare a proiectelor.

Descriere detaliată

Responsabilitatile tale vor include :

 • Sprijin pe parcursul implementarii initiativelor (sabloane / documente, instructiuni, standarde etc.);
 • Reconcilierea rapoartelor emise de Controlling baseline vs actual si bugetat vs. cheltuit pentru initiativele administrate in cadrul Directiei Managementul Proiectelor;
 • Colectare de date in mod regulat si emitere de rapoarte cu referire la calcularea capacitatilor de business si IT pe portofoliul de initiative administrate in cadrul respectivelor echipe;
 • Oferire input pentru zona de procese, politici si proceduri in cadrul proceselor de management al schimbarii;
 • Centru de cunostinte pentru metodologia de management al proiectelor si responsabil de organizarea introducerii noilor angajati, a training-
 • urilor si dezvoltarii personalului din Directie

  Cerinţe post

  Pentru a performa in acest rol, ai nevoie de :

 • Experienta de cel putin 1-2 ani in zona de asistenta pentru management (in cadrul sau inafara sectorului bancar);
 • Experienta in lucrul cu proiecte variate, expunere la ciclul de viata al proiectului, partial sau integral.
 • Cunostinte in lucrul cu date
 • Engleza nivel avansat
 • Abilitati bune de planificare
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular