Vehicle Technician / Mechanic - Mecanic auto
LMC of Farnham Ltd
Romania
9 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Job location : Bordon Hampshire UK

We are a busy Citroen Dealership and are looking for Mechanics that have had experience in either a Citroen, Peugeot or Renault Dealership.

We will transport your tools for you. Our manager is Romanian and therefore language is not a problem, he can also organise accommodation.

The Salary is £26500 or more per annum.

Anglia in districtul Hampshire care este situat in Sud Estul Londrei

Suntem un Dealer Citroen care are ca activitate masini noi si second hand, Pozitia de mecanic va fi in departamentul de masini second hand si include in mare parte operatiuni de baza ( schimb de ulei , placute de frana , evacuari , bucse , ) foarte rar cand va trebui sa facem operatiuni mai complicate cum ar fi un ambreiaj .

Cautam un mecanic cu experienta, daca aveti scule va putem aranja transportul lor in Anglia. Limba engleza trebuie sa fie la un nivel mediu (vorbit) dar se poate invata pe parcurs.

managerul care se ocupa de departamentul second hand este de nationalitate Romana si poate usura perioada de acomodare cu limba engleza.

Salariul oferit este de 26500 Lire pe an cu contract de munca Ceea ce va va asigura sederea si dupa Brexit , Va putem ajuta in gasirea cazarii , este recomandat sa aveti ceva bani pentru a veni , dar daca nu va putem ajuta si deduce din salariu pe parcurs.

Email : LMC of Farnham Ltd

LMC of Farnham Ltd

http : / / www.lmc-farnham.co.uk /

LMC of Farnham Ltd 8 anunțuri active

 • Entry-Level (
 • Mid-Level (2-5 ani)
 • Departament

 • Auto / Echipamente
 • Service / Reparatii
 • Personal calificat
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular