Lista candidaţilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și a căror candidatură a fost invalidată la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de șef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații din cadrul B.O.S. Constanța
Politia Romana
Bucureşti, Romania
4 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de șef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații din cadrul B.

O.S. Constanța , prevăzută la poziția 76 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă.

Vă aducem la cunoştinţă lista candidaţilor care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și a căror candidatură a fost invalidată :

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Motivul invalidării

Comisar-șef de poliție DRUMCEA GABRIEL

1. Nu a făcut dovada îndeplinirii condiției prevăzute de art. 27 46 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

Subinspector de poliție GHERASIM IULIAN

 • 1. Nu îndeplinește condiția de a avea 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
 • 2. Nu îndeplinește condiția de a avea gradul profesional de minim inspector de poliție.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular