Specialist Administrare Credite
BCR
București, Romania
24 zile în urmă

Descriere

Titlu postSpecialist Administrare CrediteLocaţieBucurestiNume organizaţieCentrala DOCCM Dept. Administrare Credite Bir. Clienti Expuneri MiciDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Descriere scurtă

Rolul tau va fi acela de a administra activitatea de creditare a clientilordin portofoliu.

Descriere detaliată

Responsabilitatile tale vor include :

 • Verifici indeplinirea conditiilor precedente si efectuezi verificarile stipulate in reglementarile interne in vederea implementarii documentelor contractuale si a procesarii operatiunilor aferente acestora;
 • Actualizezi in aplicatia informatica obligatiile contractuale si activitatile specificate in deciziile de credit in vederea monitorizarii portofoliului de credite gestionat;
 • Efectuezi verificarile stipulate in reglementarile interne, intocmesti fisele de monitorizare si situatia expunerilor si a garantiilor aferente clientilor corporate necesare a fi incluse in aplicatia de credit;
 • Introduci, activezi si actualizezi informatiile pe durata de viata a garantiilorin aplicatia CMS , inclusiv determini eligibilitatea garantiilor.
 • Transmiti Departamentului Monitorizare Garantii solicitari de efectuare a publicitatii garantiilor reale mobiliare.
 • Profilul tau :

 • Studiisuperioare economice sau tehnice;
 • Vechime minima in activitate : 2 ani in institutii financiar bancare;
 • Cunoasterea reglementarilor bancare specifice;
 • Cunostinte legate de analiza de portofoliu si monitorizare
 • Cunoasterea produselor bancare si a modului de functionare a acestora
 • Limba engleza nivel mediu
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular