Manager Raion
cora
Sos. Alexandriei, RO
‎în urmă cu 15 ore

Ce ai de facut : coordonezi si organizezi echipa raionului tau in acord cu nevoile magazinului. Gestionezi activitatea comerciala a raionului : asiguri o aprovizionare corecta cu marfa si o imagine comerciala a raionului (prezenta produse, termene de valabilitate, semnalizare, etc).

Te preocupi de atingerea obiectivelor comerciale si iei masuri in acest sens, esti constant in contact cu clientii si cauti solutii pentru solicitarile acestora.

Ce iti oferim : un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile.

Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile / saptamana, 1-2 weekenduri / luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular