A N U N Ţ privind planificarea candidaților la proba scrisă a concursurilor organizate la nivelul IGPR pentru ocuparea unor posturi de ofițer de poliție, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, precum şi încadrare directă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎‎în urmă cu 1 oră

A N U N Ţ

În atenţia candidaţilor, prezentaţi în Anexa 1, ale căror candidaturi au fost validate la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de ofițer de poliție, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale, precum şi încadrare directă în următoarele specialităţi : criminalistică , comunicaţii şi tehnologia informaţiei , combaterea criminalităţii organizate , poliţia animalelor - ofiţer (medic veterinar), acţiuni speciale .

Proba scrisă se va susţine în data de 13.03.2021 , ora 11.00 , la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina din Bd.

Carol I nr. 145, municipiul Câmpina, judeţul Prahova, planificarea pe săli fiind prezentată în Anexă.

Accesul în sălile de concurs se va face în intervalul 09.00-10.15. Candidaților care nu sunt prezenți la ora 10.15 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declarați NEPREZENTAT , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

În cadrul probei scrise, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi 2 pixuri de culoare albastră (nu se admit schimburi între participanţi), (nu vor avea voie cu materiale documentare, manuale, cărți, culegeri, formulare, rezumate, dicționare, notițe, însemnări etc, precum şi cu telefoane mobile, căști audio, precum și cu orice alte mijloace electronice de calcul sau de comunicare).

Nu se admit pixuri / stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 şi protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să respecte următoarele măsuri :

 • purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei; pentru evitarea situaţiilor neprevăzute candidaţii sunt obligaţi să aibă asupra lor o mască de rezervă
 • Atenţie! nu se permite accesul în încintă cu măști din bumbac sau alte materiale textile. Viziera nu dispensează purtatul măștii;
 • completarea declaraţiei pe proprie răspundere în scopul prevenirii şi limitării îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2, document ce se regăseşte în Anexa 2.
 • Accesul în spaţiul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina va fi permis după realizarea triajului prin măsurarea temperaturii corporale cu un termometru non-contact.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular