Agent imobiliar
HIRSH REAL ESTATE AGENCIES
Constanta
3 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Persoana responsabila, activa si independenta, dornica de afirmare si recunoastere intr-o companie internationala in continua crestere, dispusa sa investeasca timp si energie pentru cladirea unei cariere profitabile si stabile in domeniul imobiliar, un caracter integru, dinamic, motivat de munca intr-un mediu etic cu program flexibil.

Descrierea jobului

Agentul imobiliar HIRSH asista clientii firmei cu servicii de consultanta in vederea concluderii tranzactiilor imobiliare.

Responsabilitatile principale ale agentului Hirsh sunt : respectarea Codului Etic, respectarea unui standard de prestari servicii la nivel occidental, conform pregatirii primite in cadrul firmei si continua perfectionare in acest domeniu in concordanta cu nivelul cerut de companie.

Beneficiile majore de care se bucura agentul HIRSH sunt : cladirea unei cariere, avantaj concurential pe piata, pregatire profesionala continua, un venit stabil rezultat de pe urma aplicarii unui sistem functional si eficient.

Venitul este pe baza de comision (contract de colaborare).

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular