Tax Consultant fm
Kaufland
București, RO
‎în urmă cu 6 ore
source : jobs4it

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe dinamism, performanță și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru.

 • Locul tău e la Kaufland!Responsabilitățile taleEfectuezi calculul taxelor locale și clarifici eventuale întrebări din partea autorităților localeCalculezi și verifici taxele aferente autorizațiilor de construcțieÎntocmești declarația privind obligațiile la Fondul de MediuUrmărești modificările de legislație fiscală relevantăObții și transmiți informații relevante în timpul controalelor fiscale, auditului extern / internVerifici documentele întocmite pentru sponsorizăriAcorzi suport în diferite analize și studii fiscale privind activitatea companieiProfilul tăuStudii superioare economiceExperiență în domeniul fiscal minimum 3 ani, iar experiența în industria retail reprezintă un avantajCunoștințe avansate de limba engleză;
 • cunoștințele de limba germană reprezintă un avantajCunoștințe avansate Microsoft Excel; cunoștințele de lucru în SAP reprezintă un avantajRaționament analitic, atenție la detalii și abilități de comunicareBeneficiile taleCrearea unui mediu de lucru plăcut și motivant pentru colegi este una dintre prioritățile noastre.

  Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, Kaufland oferă și beneficii ce țin de echilibrul între viața personală și cea profesională.

  Vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor menționate mai sus.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular